"İyi gidiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. hafta maçında Gaziantepspor'u 2-1 yenen ve puanını 10'a yükselten Tuzlaspor'un teknik direktörü Zafer Yiğit, takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu söyledi.

NTV Spor 31.12.2014 - 16:23
"İyi gidiyoruz"

Yiğit, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor şartlar altında bir karşılaşma oynandığını belirtti. Yiğit, "Bence iki takım da iyi bir mücadele ortaya koydu. İki tarafın da kazanmasını sağlayacak pozisyonları vardı. Rakibimiz bir de penaltı kaçırdı. Oyuncularımı sergiledikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. İyi gidiyoruz ve inşallah daha da iyi yerlere geliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Tuzlasporlu futbolculardan Mehmet Alaeddinoğlu, geriye düşmelerine karşın maçı bırakmadıklarını kaydetti. Rakiplerinin Süper Lig takımı olduğunu dile getiren Alaeddinoğlu, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Gruptan çıktık gibi görünüyor" dedi.

Erdem Koçal ise "Takım olarak iyi mücadele ettik. Geriye düşmemize rağmen kazanmak önemli. Bundan önceki sonuçların tesadüf olmadığını da ispatladık" ifadelerini kullandı.

BURUK: YAPILANMAYA GİDECEĞİZ
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Tuzlaspor'a karşı kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydetti.

Sezonun ilk yarısının son bölümüne denk gelmesi ve yılbaşı öncesi olması nedeniyle bir çok yönden zor bir maç oynadıklarını aktaran Buruk, "Son lig maçımızda oynamayan futbolcularımıza şans verdim. Onların da bu şansı iyi kullandıklarını düşünmüyorum. Tabii bu performanstan biz de bir şeyler çıkaracağız. Devre arası bir yapılanmaya gideceğiz. Alacağımız ve göndereceğimiz oyuncular olacak. Bugünkü sonuç nedeniyle Tuzlaspor'u tebrik ediyorum. Daha çok inandılar, istediler ve karşılığını aldılar. Haklı bir galibiyet elde ettiler" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...