"Onlar da bizi iyi tanıyor"

Real Madridli futbolcu Gareth Bale, Barcelona'ya konuk olacakları maç öncesi konsantrasyonlarının tam olduğunu söyledi. Galli yıldız, lig bitene kadar şampiyonluk yarışının içinde olacaklarını vurgularken; "Messi, Neymar ve Suarez'i iyi tanıyoruz; ama onlar da bizi iyi tanıyor" dedi.

NTV Spor 31.03.2016 - 16:01
"Onlar da bizi iyi tanıyor"
Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale, El Clasico öncesi umutlu konuştu. Barcelona ile aralarındaki 10 puanlık farkın kapanabileceğini söyleyen Bale, Katalan kulübünün Messi-Neymar ve Suarez'den oluşan hücum üçlüsünü iyi tanıdıklarını vurguladı.

Futbolda her şeyin mümkün olduğunu kaydeden Bale, “Şu an Barcelona'nın 10 puan gerisindeyiz ama kazanırsak bu fark 7'ye inecek. Lig sona erene kadar savaşmaya devam edeceğiz.  El Clasico'yu da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Neymar, Messi ve Suarez şu an çok iyi oynuyor. Onları çok iyi tanıyoruz. Üçü de dünya yıldızı ama onlar da bizi iyi tanıyor. O yüzden iyi bir maç olacağını ve seyir zevkinin yüksek olacağını söyleyebilirim” dedi.

Teknik direktör Zinedine Zidane'ın soyunma odasında oyunculara bağırdığı yönündeki soruya da yanıt veren Bale; "Bazen bizi harekete geçirecek bir şeylere ihtiyaç duyuyoruz. Zidane da bunu yapıyor. Hemen her teknik direktör böyle tepkiler verebilir. Zidane bize güvendiğini her fırsatta hissettiriyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...