"Beni kazanmaktan daha mutlu eden şey..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 28.02.2022 - 22:46
"Beni kazanmaktan daha mutlu eden şey..."

Spor Toto 'in 27. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan , sahadan 1-2'lik sonuçla galip ayrıldı. Fenerbahçe, 6. dakikada Miha Zajc ile öne geçti ve ilk yarı sarı lacivertli ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Kasımpaşa, 67. dakikada Jackson Muleka ile 1-1'i buldu. 90+2'de sahne alan Szalai ise Fenerbahçe'ye 3 puanı getirdi. Kasımpaşa'da Awer Mabil, maçın son anlarında arka arkaya gördüğü iki sarı kartın ardından takımını 10 kişi bıraktı.

➤FENERBAHÇE'NİN FİKSTÜRÜ

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan , "Kazanmaya gelmiştik. Üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırabilmek için oyuncularımızla birlikte, kendimize yakışır bir yerde ligi tamamlamak istiyoruz. Üst üste 3. maçımızı kazandık. İlk devre, 2 ve 3. golleri bulabilirdik. Sonrasında Kasımpaşa dengeyi buldu" dedi.

"Kazandığımız için mutluyum ama beni daha çok mutlu eden bir şey vardı, o da kulübedeki oyuncularımın da maçı kazanmayı çok istemesi. Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum."

Sayfa Yükleniyor...