Kerem Aktürkoğlu: Zor bir galibiyetle üst tura çıktık

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Keçiörengücü'nü 1-0 yenen Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu zor bir galibiyetle üst tura çıktıklarını söyledi.

NTV Spor 22.12.2022 - 23:38
"Zor bir galibiyetle üst tura çıktık"

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda , Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nü Gomis'in golüyle 1-0 yenerek son 16 turuna yükseldi.

Karşılaşma sonrası Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

"Önemli olan galibiyetti." diyen Kerem, "Güzel bir oyunla, bıraktığımız yerden devam etmek istiyorduk. İşler pek istediğimiz gibi gitmedi. Böyle maçlar zor oluyor. Geçen sene bunun sıkıntısını yaşadık. 1-0 da olsa, zor bir galibiyetle üst tura çıktık." şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı ekibin 3. kaptanı olan Kerem, "Üçüncü kaptan oldum, benim için gurur verici. İlk geldiğim anı hatırlıyorum, tarif edilemez bir mutluluk. Önemli olan Galatasaray'ı istenilen yere getirmek. Bu görevi en iyi şekilde yapacağım." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında İstanbulspor ile oynayacakları maçı da değerlendiren genç futbolcu, "İstanbulspor maçı zor olacak. Rahat gibi gözükebiliyor ama asla böyle bir düşünceye kapılmamamız lazım. İnşallah taraftarımızla güzel bir galibiyet alacağız." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...