Yukarı Çık

2 sevindik 1 üzüldük!..

2 sevindik 1 üzüldük!..

THY Euroleague'in 9. haftasında E Grubu'nda mücadele eden üç Türk takımından Fenerbahçe ile Darüşşafaka Doğuş rakiplerini mağlup ederken, haftayı galibiyetsiz kapatan tek Türk takımı Anadolu Efes oldu.

Avrupa basketbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu THY Euroleague'de 9. hafta tamamlandı.

16 takımın 2 grupta mücadele ettiği turda Türkiye'yi temsil eden takımlardan Fenerbahçe, ağırladığı Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız Telekom'u 72-65 yendi.

THY Euroleague Top 16 turunda 9. haftayı Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş galibiyetle kapatırken, Anadolu Efes ise konuk ettiği Rus temsilcisi Lokomotiv Kuban'a 76-61 mağlup oldu.

Darüşşafaka Doğuş ve Anadolu Efes ile E Grubu'nda yer alan sarı-lacivertli ekip, 9. hafta sonunda aldığı 8 galibiyetle gruptaki liderliğini sürdürdü.

Darüşşafaka Doğuş ise deplasmanda karşılaştığı Hırvatistan temsilcisi Cedevita'yı 83-77'lik skorla geçerek, gruptaki 3. galibiyetine imza attı.

Anadolu Efes, konuk ettiği Rus temsilcisi Lokomotiv Kuban karşısında etkisiz bir performans sergileyerek parkeden 76-61 mağlup ayrıldı.

F Grubu'nda ise zirve mücadelesi veren Rus takımı CSKA Moskova, İspanya'nın Real Madrid takımını deplasmanda 96-87 yenerek, grup liderliğini sürdürdü.

Zirve takibindeki İspanya'nın Laboral Kutxa takımı ise deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımına 82-68 yenilmesine rağmen grupta ikinci sıradaki yerini korudu.