Yukarı Çık

Antalya BB galibiyetle bitirdi: 99-93

Google'da NTV'yi tercih et
Antalya BB galibiyetle bitirdi: 99-93

Beko Basketbol Ligi’nin son haftasında Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ricardo Marsh’ın skorer oyunuyla Banvit’i evinde 99-93 yendi.

ANTALYA - Beko Basketbol Ligi'nin 30. haftasında Antalya Büyükşehir Belediyesi kendi evinde Banvit'i 99-93 mağlup etti.

Karşılaşmaya konuk ekip Banvit etkili başladı ve maçın henüz üçüncü dakikasında 8-0 öne geçti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ricardo Marsh'ın sayılarıyla etkili olmaya çalışsa da, Banvit, Williams ve Brown'ın basketleriyle farkı açmasını bildi ve ilk çeyreği 28-15 önde geçti.

İkinci periyotta Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ersin ve Can Akın'ın devreye girmesiyle bir ara farkı 2 sayıya kadar düşürdü. Ancak ev sahibi ekip daha sonra hücumlardan üst üste boş dönünce ilk devre Banvit'in 44-41 üstünlüğüyle tamamlandı.

Oldukça çekişmeli geçen üçüncü çeyrekte Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Can Akın ve Ersin'in basketlerine konuk takımdan Erkan ve Williams karşılık verdi, periyotun son 5 saniyesinde maçta ilk kez öne geçen ev sahibi takım, üçüncü çeyreği 71-70 önde bitirdi.

Son çeyrekte iki takım da sıkı savunma yapmayarak rakip file önünde sayı aradı. Bu periyotta Marsh'ın sayılarıyla etkili olan ev sahibi ekip karşılaşmadan 99-93 galip ayrıldı.