Yukarı Çık

Mersin’de tek hedef galibiyet

Mersin’de tek hedef galibiyet

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Fransız ekip Tarbes ile karşılaşacak Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Mehmet Özcan, galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Fransız ekip Tarbes ile karşılaşacak Mersin Büyükşehir Belediyesi, galibiyet hedefliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, uzun bir aradan sonra Mersin olarak Türkiye'yi Avrupa'da temsil ettiklerini söyledi.

Bu yüzden grupta iyi işlere imza atmak istediklerini dile getiren Özcan, "Amacımız galip gelmek. Ama bildiğiniz gibi NBA'da oynayan ABD'li 2 oyuncumuz aramızda değil. Takım kurucusu Oksana da sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak. Eksik kadroyla mücadele etmeye çalışacağız. Ama teknik heyetimiz, kadromuz ve oyuncularımız hep birlikte galibiyete inandık ve kenetlendik" dedi.

Tüm basketbol severleri ve taraftarı yarın Adana'da yapılacak karşılaşmaya davet eden Özcan, "Galibiyet için sadece bizim çabamız sonuca etki etmez. Bu yüzden taraftarımızdan ve Adanalı basketbol severlerden destek bekliyoruz" diye konuştu.