Yukarı Çık

Sırp basketbolcu Kuzmic kaza geçirdi

Google'da NTV'yi tercih et
Sırp basketbolcu Kuzmic kaza geçirdi

Sırbistan'ın Kızılyıldız Basketbol Takımı'nda forma giyen Ognjen Kuzmic geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Kuzmic'in sabah saatlerinde trafik kazası geçirdiği ifade edilerek, 29 yaşındaki basketbolcunun başkent Belgrad'a getirildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

İlişkili Haber
NBA tarihinde görülmemiş transfer sezonu!
NBA tarihinde görülmemiş transfer sezonu!
Haberi Görüntüle

Açıklamada, kazanın Bosna Hersek'teki Banja Luka-Prijedor kara yolu üzerinde, Kuzmic'in içinde bulunduğu araç ile başka bir aracın çarpışması sonucu meydana geldiği kaydedildi. 

Kuzmic'in doktoru Vlada Djaci ise yerel medyaya yaptığı açıklamada, Sırp basketbolcunun komada olduğunu belirterek, "Kuzmic'in kaza sonucu alt ve üst çenesi kırılmış. Beyninde bir hasar bulunmuyor." dedi. 

Sırp basketbolcu Kuzmic, 2013-2015 yılları arasında NBA'de Golden State Warriors forması giymişti.