1461 Trabzon'da öncelik fair-play

1461 Trabzon Başkanı Hüseyin Örs, ligde centilmence bir futbol sergileyeceklerini söyledi.

NTV Spor 31.08.2010 - 14:29
1461 Trabzon'da öncelik fair-play

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Hüseyin Örs, bu yıl liglerde takım oyunu, uyumu ve centilmenliğiyle adından sıkça söz ettirecek bir ekip olacaklarını söyledi.

Örs, zorlu ve yorucu Çanakkale deplasmanından döndüklerini belirterek, "Her şeye rağmen ligin favori ekiplerinden Dardanelspor'dan 1 puan alarak dönmek güzel" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 1. kademe maçında deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Örs, "Komşu ve kardeş iki kulübün mücadelesinde hak eden kazansın diyorum. İyi bir futbol ve Fair-play, öncelikli hedefimiz. Yaptığımız transferlerin takım ile uyum içerisinde olduğunu görmek bizleri sevindiriyor. Kulübümüz bir misyon takımı. Bu misyon, genç yetenekleri Trabzon futboluna kazandırmaktır. Transferde bu ana hedefi gözeterek, genç ve gelişmeye müsait oyuncuları ekibimize kattık. Bu yıl transfer ettiğimiz kalecimiz Volkan, tecrübesi ile bu genç takıma önemli katkılar yapabilecek bir oyuncu" dedi.

Örs, 1461 Trabzon'un bu yıl liglerde takım oyunu, uyumu ve centilmenliğiyle adından sıkça söz ettirecek bir ekip olacağını savundu.

Sayfa Yükleniyor...