1461 Trabzon'dan taraftara çağrı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Körfez İskenderunspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da kulüp asbaşkanı Nihat Demir, taraftarlara çağrı yaptı.

NTV Spor 26.03.2015 - 12:05
1461 Trabzon'dan taraftara çağrı

Demir, ligde şanssız puanlar kaybetmelerine rağmen koydukları hedeften bir sapma olmadığını belirterek, "Sezon sonunda ilk 5 takım arasına girerek play-off'tan PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Ligde son dönemece girdiklerini ifade eden Demir, "Körfez İskenderunspor maçında puan kaybetmek istemiyoruz. Teknik kadro ve oyuncularımıza güveniyoruz. Zor bir maçın bizi beklediğini de biliyoruz. İyi futbolumuzu bu maçta sürdüreceğiz ve kazanan taraf olacağız" diye konuştu.

Demir, taraftarın takıma katkısına değinerek, "Taraftar her zaman takımı ateşleyen bir güçtür ama bu yıl ne yazık ki umduğumuz taraftar yoğunluğunu bulamadık. Bu maçta taraftarımız bizim için çok önemli. Körfez İskenderunspor maçında taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Onlardan maçımıza gelip 90 dakika boyunca takımımızı desteklemelerini istiyoruz" ifadesini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...