1461 Trabzonspor'da hedef A.Demirspor maçı

1461 Trabzonspor teknik direktörü Ahmet Özen, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 07.09.2010 - 13:55
1461 Trabzonspor'da hedef A.Demirspor maçı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta gelecek hafta Adana Demirspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ahmet Özen, ligin başında olduklarını hatırlatarak, önlerindeki sürecin kendileri için daha iyi olacağını söyledi.

Özen, geçen hafta sahalarında Ofspor'a 3-1 yenildiklerini belirterek, "Futbol adına bizim için kötü bir gündü. Hücum ve savunma hattında istediklerimizi gerçekleştiremedik, sonucunda da mağlup olduk" dedi.

Takımının gücünü ve bu ligde neler yapabileceğini bildiklerini ifade eden Özen, "Bu takıma inanıyor ve güveniyoruz. Daha ligin başındayız. Uzun bir maraton var. Önümüzdeki süreç bizim için çok iyi olacaktır. Hiç kimsenin karamsarlığa kapılmasına  gerek yok. Bu takım hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadelesini verecektir" şeklinde konuştu.

Özen, gelecek hafta deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını belirterek, "Bu maçın hazırlıklarına başladık. Zorlu bir maç bizi bekliyor, bu deplasmandan en iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...