1461 Trabzon'da beraberlik üzüntüsü

1461 Trabzon Başkanı Metin Özke, Balıkesirspor ile sahalarında berabere kalarak çok önemli bir 2 puan kaybı yaşadıklarını söyledi.

NTV Spor 14.03.2011 - 11:43
1461 Trabzon'da beraberlik üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalan 1461 Trabzon'da, kulüp başkanı Metin Özke, rakipleriyle berabere kalarak, ligde kalma yolunda çok önemli 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Özke, seyircileri önünde Balıkesirspor karşına 3 puan almak için çıktıklarını belirterek, "Maça da iyi başladık. Karşılaşmada da erken golü bularak öne geçtik, ancak bu üstünlüğümüzü koruyamayarak, ilk yarıyı yenik kapattık" dedi.

İkinci yarıya hem skora eşitlik getirmek hem de kendilerini 3 puana taşıyacak golleri bulmak için çıktıklarını ifade eden Özke, "Rakip kalede çok gol pozisyonuna girdik, ancak bunlardan birini gol olarak değerlendirdik. Golden sonra da yine ataklarımız oldu, ancak bir türlü çok isteğimiz galibiyet golünü  atamadık. Sonuçta ikinci yarı bulduğumuz gol ile 1 puan alabildik. Balıkesirspor karşısında berabere kalarak ligde kalma yolunda çok önemli 2 puan kaybettik" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...