
Milli Takımlar 3 Bant Bilardo Avrupa Şampiyonasında, A ve B takımlarıyla son 8'e kaldık.
Ankara'da düzenlenen Milli Takımlar 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda, 3 takımımızdan 2'si maçlarından galip çıkarak tur atlamayı başardı. Tayfun Taşdemir ve Lütfi Çenet A Milli Takım ile, Adnan Yüksel ve Murat Naci Çoklu da B Milli Takım ile çeyrek finale yükseldi.
A Milli Takım'da yer alan sporcularımız Tayfun Taşdemir, İtalyan rakibi Emilio Sciacca'yı 2-1, Lütfi Çenet de Salvatore Papa'yu 2-1 yenerek tur atladı.
B Milli Takım'da yer alan sporcularımız Adnan Yüksel, Avusturyalı rakibi Andreas Efler'i 2-0, Murat Naci Çoklu da Avusturyalı rakibi Gerhard Kostisansky'i 2-0 yenerek tur atladı.
C Milli Takım'da yer alan milli sporcularımız Can Çapak ve Ahmet Alp ise Hollanda ve Danimarka takımlarına yenilerek turnuvaya veda etti.
Türkiye A ve B takımları dışında, İspanya, Belçika, Danimarka, ve Almanya grup birincisi olarak çeyrek finale yükselen diğer takımlar oldu.