2011 Riva Beach Volley Turnuvası Başlıyor

Riva Beach Volley 2011, 30-31 Temmuz tarihinde amatör ve profesyonel sporcuların katılımıyla Riva Merkez Plaj’da başlıyor.

NTV Spor 29.07.2011 - 18:46
2011 Riva Beach Volley Turnuvası Başlıyor

Riva Beach Volley 2011, 30-31 Temmuz tarihinde amatör ve profesyonel sporcuların katılımıyla Riva Merkez Plaj'da başlıyor.

Riva Spor Kulübü'nün desteği ile bu sene 2. si düzenlenecek olan 2011 Riva Beach Volley Turnuvası, keyifle izlenecek müsabakaların yanında, pek çok sürpriz konukla izleyicilere iki gün boyunca keyifli dakikalar yaşatacak.

Yunus Günce'nin sunumuyla gerçekleşecek turnuvaya, Freestyle Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Murat Barutçu ve ekibi renkli gösterileri ve performanslarıyla renk katacak.

Virgin Radio'nun sponsorluğunda DJ'ler tarafından gün boyu çalınacak müzikler eşliğinde gerçekleşecek turnuva da sürpriz aktiviteler ve yarışmalar düzenlenecek.

2011 Riva Beach Volley'i destekleyen Essegroup, Aytaç Su, Legend Hotel Riva, Arı Makine, Fırsat Bugün ve Jagler Sports gibi katılımcı firmalar yanında, Çay TV, Ntvspor Radyo ve Virgin Radyo ve magazin programları kameraları turnuva sırasında canlı yayın bağlantıları yapacaklar.

Sayfa Yükleniyor...