A Milli Takım | Mehmet Can Aydın: Her maç zor olacak, kendimize güveniyoruz

Mehmet Can Aydın, milli takımda olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Burada olduğum için çok mutluyum. Ailem ve ben çok mutluyuz. Stefan Kuntz hocamıza ve Hamit abiye çok teşekkür ediyorum." dedi. Genç oyuncu EURO 2024 Elemeleriyle ilgiliyse, "Hedefimiz turnuvaya katılmak. Her maç çok zor olacak." dedi.

NTV Spor 22.03.2023 - 17:03
Mehmet Can Aydın: Her maç zor olacak, kendimize güveniyoruz

'a ilk kez davet edilen , akşam antrenmanı öncesinde soruları yanıtladı.

Milli takımda olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten genç oyuncu, "Çok heyecanlıydım. Burada olduğum için çok mutluyum. Ailem ve ben çok mutluyuz. Stefan Kuntz hocamıza ve Hamit abiye çok teşekkür ediyorum. Saygım sonsuz." dedi.

HABERLERİ

Stefan Kuntz'un kendisiyle çok ilgilendiğini ifade eden Mehmet Can Aydın, "Stefan Kuntz benimle çok ilgilendi ve buraya gelmemde çok büyük bir rol oynadı. Hayalim hep Türkiye'de oynamaktı. Burada olmaktan çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Farklı pozisyonlarda görev yapabildiğini belirten genç oyuncu, "Ben şu anda farklı pozisyonlarda oynayabiliyorum. Hocamız karar verecek. Elimden gelen her şeyi vereceğim. Özellikle Mesut ve Hamit abiyi örnek alıyordum Almanya'da. Schalke'de Türk oyuncuları çok seviyorlar." açıklamasında bulundu.

Mehmet Can Aydın sözlerini şöyle tamamladı, "Hedefimiz turnuvaya katılmak. Her maç çok zor olacak. Biz de güçlüyüz ve kendimize güveniyoruz."

Sayfa Yükleniyor...