17 futbolcuyla ayrılık kararı! Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk açık açık söyledi
Haber Merkezi
Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Barış Göktürk göreve gelmeleri halinde takımdan tam 17 futbolcuyla yolları ayıracaklarını bildirdi.

Fenerbahçe'de 6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesi Başkan Adayı Barış Göktürk, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
Yerli teknik direktör konusunda ısrarcı olduğunu belirten Barış Göktürk, "Yerli hoca veya yerliye yakın bir hoca konusunda ısrarcıyım" ifadesini kullandı.

“ALACAĞIMIZ 2 FORVET VE TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZÜN KİM OLACAĞINI BİLİYORUZ”
Forvet transferleri ve teknik direktörü belirlediklerini aktaran Göktürk, "Alacağımız iki forveti, teknik direktörümüzün kim olacağını, Samandıra sorumlumuzun kim olacağını biliyoruz" şeklinde konuştu.

MEHMET ALİ AYDINLAR İLE GÖRÜŞME
Mehmet Ali Aydın'lar ile yaptığı görüşmenin detaylarını veren Barış Göktürk, "Birkaç gün önce Mehmet Ali Aydınlar beni aradı. Kendisi ile beraber olmamı ve birlikte liste yapmayı teklif etti" dedi.

“NENE'Yİ KİM ALDI?”
Mevcut kadroyu Ali Koç ve Hakan Safi'nin kurduğunu söyleyen Göktürk, "Mevcut kadroyu kim kurdu arkadaşlar? Ne çabuk unutuyorsunuz. Mevcut adaylardan biri (Hakan Safi) ile Ali Koç kurdu. Nene’yi kim aldı?" sözlerini sarf etti.

“17 FUTBOLCUYLA YOLLARIMIZI AYIRACAĞIZ”
Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk'ün "17 futbolcuyla yollarımızı ayıracağız" ifadesi de dikkat çeken detaylar arasındaydı.
