Yukarı Çık

3'ü de geri dönüyor: Fenerbahçe'de son karar Tedesco'dan çıktı

Haber Merkezi

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Stuttgart'ı konuk edecek Fenerbahçe, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerde Domenico Tedesco'nun Fatih Karagümrük maçında ilk 11'de şans vermediği Archie Brown ve Youssef En-Nesyri ile ilgili Stuttgart kararının belli olduğu ifade edildi.

3'ü de geri dönüyor: Fenerbahçe'de son karar Tedesco'dan çıktı - 1
Sosyal medya

Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Stuttgart maçı için kadroyu netleştirmeye başladı. İtalyan çalıştırıcının son oynanan Fatih Karagümrük maçındaki kadroda 3 değişikliğe gideceği belirtildi.

3'ü de geri dönüyor: Fenerbahçe'de son karar Tedesco'dan çıktı - 2
Anadolu Ajansı

Milliyet'te yer alan habere göre Tedesco, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'de oynatmadığı Archie Brown ile Youssef En-Nesyri'ye Stuttgart karşısında ilk 11'de şans verecek. Öte yandan Karagümrük maçında cezalı olan Skriniar da Alman ekibi karşısında ilk 11'e dönecek.

3'ü de geri dönüyor: Fenerbahçe'de son karar Tedesco'dan çıktı - 3
Resmi

Tedesco'nun Çağlar ve Talisca'yı yedeğe çekeceği ifade edilirken, Ederson'un bu karşılaşmada da görev yapamayacağı aktarıldı. Fenerbahçe'nin kalesini Stuttgart maçında Tarık Çetin koruyacak.