Ruben Amorim'in kadroda düşünmediği isimlerden Alejandro Garnacho takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Manchester United ve Chelsea, bonservis bedeli konusunda anlaşmaya yakın.
.jpg?width=930&format=webp&quality=85)
İngiltere Premier Lig'de 1 Eylül'de sona erecek transfer dönemi öncesinde Manchester United ile Chelsea, Alejandro Garnacho transferini görüşüyor.

Ruben Amorim'in kadro planlamasında yer almayan isimlerden biri olan Arjantinli futbolcu, yeni sezonun ilk iki maçında süre almamıştı.

Transfer dönemi bitmeden Garnacho'yla yollarını ayırmak isteyen Manchester United, Chelsea ile anlaşmak üzere. Telegraph'ta yer alan habere göre iki kulüp, 35-40 milyon sterlin değerinde bir bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya yakın.

Atletico Madrid'den Manchester United altyapısına 2020'de transfer olan Alejandro Garnacho, 2022'de A takıma yükseldi.
.jpg?width=930&format=webp&quality=75)
Kariyeri boyunca 198 maça çıkan Arjantinli futbolcu, bu mücadelelerde 49 gol ve 32 asist kaydetti.

