Yukarı Çık

Alex de Souza'dan gece yarısı bir Galatasaray açıklaması daha

Haber Merkezi

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, Galatasaray ile ilgili sözlerinin ardından yeni bir açıklama yapmak durumunda kaldı. Brezilyalı hoca, sözlerinin tercümeden kaynaklı olarak yanlış anlaşıldığını belirtti.

Alex de Souza'dan gece yarısı bir Galatasaray açıklaması daha - 1

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza geçtiğimiz gün canlı yayında açıklamalarda bulunmuştu. Alex, Galatasaray ile ilgili konuştuğu kısmın tercümesinin iyi yapılmadığını belirterek sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Alex'in açıklaması şöyle:

Alex de Souza'dan gece yarısı bir Galatasaray açıklaması daha - 2
Anadolu Ajansı

Maalesef tercüme iyi olmamış. Bu yüzden açıklama gereği hissettim. Kendi dilimde ne söylediğim de kayıtlı olduğu için benim içim çok rahat. 

Alex de Souza'dan gece yarısı bir Galatasaray açıklaması daha - 3
Anadolu Ajansı

'Sadece Galatasaray'da değil diğer takımlarda yaptıkları da Türkiye'de biliniyor. Biraz önce Zico ve Fenerbahçe hakkında söylediğim gibi O da Galatasaraydaki çok kuvvetli yapının bir parçası. İyi ve kuvvetli oyuncuları var. Ülkedeki diğer takımların yakalamaya çalıştıkları bir takım. Bir süredir süregelen gerçekten iyi işler yaptı.' söylediklerimin doğru tercümesi bu şekilde. 

Alex de Souza'dan gece yarısı bir Galatasaray açıklaması daha - 4
Anadolu Ajansı

Üzgünüm ama kontrolüm dışında olan bir şey bu." 

Alex de Souza'dan gece yarısı bir Galatasaray açıklaması daha - 5
Anadolu Ajansı

ALEX DE SOUZA NASIL TERCÜME EDİLMİŞTİ?


"Okan Buruk'u ve Galatasaray'daki başarılarını takip ediyorum. Sadece oradaki değil, oradan önce çalıştığı takımlarda da kendisini takip ediyordum.

Alex de Souza'dan gece yarısı bir Galatasaray açıklaması daha - 6
Anadolu Ajansı

Okan Hoca'nın iyi bir geçmişi, Galatasaray'ın da iyi bir tarihi var. Bütün ülke onların başarılarını destekliyor."