Yukarı Çık

Aziz Yıldırım'ın başkan seçildiği gibi açıklayacağı golcü ortaya çıktı! 30 milyon euro hazır

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimlerine adaylığını koyan Aziz Yıldırım transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım'ın seçimi kazanması durumunda açıklamayı planladığı ilk ismin kim olduğu ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'ın başkan seçildiği gibi açıklayacağı golcü ortaya çıktı! 30 milyon euro hazır - 1
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'da yapılacak seçim için geri sayıma geçildi. Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hakan Safi seçim için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İki aday transfer için yoğun mesai harcarken Aziz Yıldırım'ın listesindeki golcüye dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Aziz Yıldırım'ın başkan seçildiği gibi açıklayacağı golcü ortaya çıktı! 30 milyon euro hazır - 2
AFP

Fanatik'te yer alan habere göre Aziz Yıldırım, listesinin ilk sırasına Dortmund forması giyen Serhou Guirassy'i aldı. Alman ekibinin bu transfer için 30 milyon euroluk beklentisinin olduğu, Yıldırım'ın ise bu rakamı ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. Aziz Yıldırım'ın seçime kadar transferi bitirip, seçilmesi halinde de hemen Guirassy'i açıklaması bekleniyor.

Aziz Yıldırım'ın başkan seçildiği gibi açıklayacağı golcü ortaya çıktı! 30 milyon euro hazır - 3
AFP

Guirassy bu sezon Dortmund formasıyla 45 maça çıktı ve 21 gol-6 asistlik skor katkısı verdi. Piyasa değeri 40 milyon euro olarak gösterilen Gineli futbolcunun Alman ekibiyle 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Aziz Yıldırım'ın başkan seçildiği gibi açıklayacağı golcü ortaya çıktı! 30 milyon euro hazır - 4
Anadolu Ajansı

Öte yandan Aziz Yıldırım'ın listesinde Jan Oblak, Romelu Lukaku, Alexander Sörloth ve Kim Min-jae'nin de yer aldığı belirtildi.