Beşiktaş'ın yeni kalecisi o maçı bekliyor! Ne zaman oynayacağı belli oldu
Haber Merkezi
Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana henüz oynama şansı bulamayan Kolombiyalı kaleci Devis Vasquez'in, hangi maçta siyah beyazlı formayla tanışacağı belli oldu.

Beşiktaş'ın, Süper Lig'de geçen hafta Rams Başakşehir'i 3-2 yendiği maçta yaptığı kurtarışlarla formda bir döneme girdiğini gösteren Ersin Destanoğlu başarılı performansıyla siyah beyazlıların Roma'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Devis Vasquez'i kulübeye hapsetti.

Ersin'in yarın oynanacak Göztepe maçında da kalede olması ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın eldivenleri 25 yaşındaki file bekçisine vermesi bekleniyor.

Bu arada Beşiktaş'ta ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Vasquez'in ne zaman forma giyeceği ise merak konusu oldu.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Kolombiyalı kalecinin, 4 Mart'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Rizespor maçında ilk kez görev alması bekleniyor.

