Yukarı Çık

Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan Demirören sürprizi

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel ile Serdal Adalı arasındaki başkanlık seçimi yarışı kızışıyor. Her iki aday da yönetim kurulu listelerini belirlemek için çalışmalarını sürdürürken, Serdal Adalı'dan sürpriz bir hamle gelebileceği ileri sürüldü.

Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan Demirören sürprizi - 1
Anadolu Ajansı

Beşiktaş'ın 29 Aralık'taki olağanüstü genel kurulu için başkan adaylıklarını açıklayan Hüseyin Yücel ve Serdal Adalı'yı, siyah beyazlı kulüpte 50 milyon Euro'luk acil ödenmesi gereken bir borç yükü bulunması nedeniyle zorlu bir süreç bekliyor.

Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan Demirören sürprizi - 2
Anadolu Ajansı

Kulübün içinde bulunduğu maddi kriz nedeniyle seçime 18 gün kala iki başkan adayının da yönetim kurullarını net olarak belirleyemediği ileri sürüldü.

Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan Demirören sürprizi - 3

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'ın desteğini arkasına alan Adalı'dan Erdoğan Demirören sürprizi gelebilir. 

Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan Demirören sürprizi - 3
DHA

Yıldırım Demirören'in oğlunu yönetim kuruluna almayı planlayan Serdal Adalı; Kaan Kasacı, Hakan Daltaban ve Metin Keçeli'ye de listesinde yer verecek.

Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan Demirören sürprizi - 4
Anadolu Ajansı

Hüseyin Yücel'in listesindeki ağır isimleri ise mevcut yönetimde de bulunan Mete Vardar ve Onur Göçmez.

Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan Demirören sürprizi - 5
Anadolu Ajansı

Başkan Yücel, kulübe Vardar Ailesi'nden 5 milyon Euro'nun üzerinde bir gelir kazandırmayı hedefliyor.