Beşiktaş'ta sol kanat sil baştan: Eduard Graf önerdi, görüşmeler başladı
Haber Merkezi
Beşiktaş'ta scout şefi Eduard Graf, transfer için iki isim önerdi. Siyah-beyazlılar görüşmelerine başlarken her iki futbolcun da kiralama seçeneği üzerinde duruluyor.

Beşiktaş'ta hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun ardından gözler transfere çevrildi. Yeni sezon hazırlıklarına cumartesi günü başlayacak siyah-beyazlı ekip kampa kadar birkaç transferini yetiştirmeyi planlıyor.
.jpg?width=930&format=webp&quality=75)
Sözleşmesi biten Arthur Masuaku'nun geleceği belirsizliğini korurken sol kanada da takviye yapılması bekleniyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a scout şefi Eduard Graf'tan iki öneri geldi. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Graf, Lecce'de oynayan Antonino Gallo ve Genk'ten Christopher Bonsu Baah'ı tavsiye etti.
.jpg?width=930&format=webp&quality=75)
Beşiktaş'ın her iki futbolcu için de görüşmelerine başladığı ve kulüpleriyle iletişime geçtiği belirtildi. Gallo'nun satın alma opsiyonuyla kiralama, Baah içinse sadece kiralama tekliflerinin değerlendirildiği aktarıldı.

ANTONINO GALLO KİMDİR?
Futbol kariyerine Palermo altyapısında başlayan Antonino Gallo, sonrasında Lecce ve Virtus Francavilla formalarını giydi. 25 yaşındaki sol bek geçtiğimiz sezon Lecce'de 33 maça çıkarken 3 asist kaydetti.

CHRISTOPHER BONSU BAAH'IN KARİYERİ
Belçika takımlarından Genk forması giyen 20 yaşındaki kanat Christopher Bonsu Baah, geride kalan sezonda 43 maçta 3 gol ve 5 asistle oynadı. Genç futbolcu kariyerinde Sarpsborg ve Shooting Stars FC formalarını da giydi.