Beşiktaş'tan kovulan Solskjaer'den dev kulübe yeşil ışık
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer'in, Ruben Amorim ile yollarını ayıran Manchester United'da görev yapmaya hazır olduğu ileri sürüldü.

Beşiktaş ile geçtiğimiz ağustos ayında yollarını ayırdığından bu yana boşta olan teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in adı Manchester United ile anılıyor.
Ruben Amorim ile yollarını ayıran İngiliz devinde, U18 takımının hocası Darren Fletcher geçici teknik direktörlük görevine getirilmişti. Ancak Ada basınında çıkan haberlere göre Kırmızı Şeytanlar, sezon sonuna kadar görev yapacak farklı bir isim arayışında.

ManU'da arayışlar bu kapsamda devam ederken, Manchester World'de yer alan haberde Ole Gunnar Solskjaer'in sezon sonuna kadar geçici olarak Manchester United'ın başına geçmeye sıcak baktığı ileri sürüldü.
Solskjaer'in bu görev için kulübün aday listesinde yer alıp almayacağı henüz belli olmasa da Norveçli teknik adamın görüşmelere açık olduğu belirtildi.

52 yaşındaki çalıştırıcı Beşiktaş'ın Lausanne'a yenilerek Konferans Ligi'nden elendiği maçın ardından siyah beyazlı takımda gönderilmişti. Solskjaer şu anda UEFA'da maç analisti olarak görev yapıyor.
Ole Gunnar Solskjaer, Aralık 2018 - Kasım 2021 tarihleri arasında da Mancheser United'da teknik direktör olarak çalışmıştı.

