Borussia Dortmund'da Salih Özcan kararı
Haber Merkezi
Wolfsburg'da kiralık olarak forma giyen Salih Özcan, Borussia Dortmund'a geri döndü. Milli futbolcunun hafta sonundaki maç kadrosunda olması bekleniyor.

AP
Borussia Dortmund, 27 yaşındaki ön libero Salih Özcan'ı yaz transfer döneminin son günlerinde 1 yıllığına Wolfsburg'a kiralamıştı.

Anadolu Ajansı
Dortmund ekibi, takımda yaşanan sakatlıklar ve kötü gidişat sebebiyle milli futbolcu Salih Özcan'ı takıma geri çağırdı. Wolfsburg'un da bu teklifi kabul etmesinin ardından 27 yaşındaki futbolcu, yeniden Borussia Dortmund'a katıldı.

AFP
Takımla antrenmanlara başlayan Salih Özcan'ın bu hafta oynanacak olan Heidenheim maçının kadrosunda yer alması bekleniyor.

Milli futbolcunun Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi ise 2026 yılında sona erecek. Öte yandan Salih Özcan, sezonun geride kalan kısmında Wolfsburg formasını 3 tanesi ilk 11 olmak üzere toplam 12 maçta giydi.