Süper Lig'de üst üste 4. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray bu akşam düzenlenecek organizasyonla kupasını aldı. Sarı kırmızılı takımın şampiyonluk kutlamasında yaşananlara dakika dakika haberimizden ulaşabilirsiniz.

Trendyol Süper Lig'de 2025-26 sezonunda şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, kupasını bu akşam düzenlenecek organizasyonla alacak.
16.20: Sarı kırmızılı takımın 26. lig şampiyonluğunun kutlamaları Galatasaray Lisesi'nden başladı. Burada bir araya gelen teknik ekip ile futbolcular liseden çıkarak, İstiklal Caddesi'nde toplanan sarı kırmızılı taraftarların arasından geçti ve üstü açık otobüse bindi. Şampiyon takım otobüsle İstanbul turuna başladı.

Galatasaray Lisesi'nde başlayan şampiyonluk coşkusu Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta zirveye çıkacak. Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından “Dört Dörtlük Gece” başlığıyla şampiyonluk kutlamalarının program akışı verildi.

RAMS Park şampiyonluk kutlamaları için hazırlandı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan paylaşımda “RAMS Park, Dört Dörtlük Gece’ye hazır!” ifadelerine yer verildi.

Galatasaraylı futbolcular, Galatasaray Lisesi'nde toplandı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından futbolcular, taraftarın yoğun ilgisi altında otobüse geçti.

Galatasaraylı futbolcular, otobüsün üstünden taraftarlara el sallayarak stadyuma gidiyor.

Uğurcan Çakır: "Seneye üst üste 5. şampiyonluğumuzu kutlayacağız inşallah."

Yunus Akgün, “Mauro, gitme” pankartı açtı.

Galatasaray kafilesi, İstiklal'de.

Galatasaraylı taraftarların kutlamasına Fenerbahçeli taraftarlar da katıldı. Mauro Icardi, Fenerbahçeli taraftarlara el salladı.

Okan Buruk: “Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray. 4 sene üst üste orada (Mecidiyeköy) şampiyon olduk. 4 sene de orada (Seyrantepe) olduk. Sırada 5. şampiyonluk var.”

Galatasaray'dan Mauro Icardi paylaşımı: “Aura.”

Yunus Akgün: “Çok mutluyuz. Tarifi yok bu duygunun. Dört sene üst üste şampiyonluk... Çok mutluyuz. Armağan olsun.” (HT Spor)

Galatasaraylı futbolcular, “Yetmez bize bu kupa, hedef artık Avrupa” yazılı bayrak açtı.

Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs, Rams Park'a geldi. Tribünler ve saha içindeki yerleşim yerleri doldu.

Galatasaray'ın paylaşımı: “DOMIN4ASYON”

Şampiyonluk coşkusu, Rams Park'ta devam etti.


DJ Doğuş Çabakor Senfonik orkestrayla birlikte performans gösterdi

DJ Doğuş Çabakor Senfonik orkestrayla birlikte performans gösterdi

Süper Lig kupası ve madalyalar, Rams Park'a geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kırmızı halıda yürümeye başladığı andan itibaren büyük destek gördü. Taraftarlar, ébüyük başkan" tezahüratı yaptı.

Okan Buruk, “4 sene üst üste şampiyon olduk” marşıyla sahaya çıktı.

Uğurcan Çakır, “Hakim Bey” şarkısıyla sahneye çıktı.

Ismail Jakobs, "Senegal LA" şarkısıyla kutlamaya çıktı.

“Patron” lakablı futbolcu Davinson Sanchez, sahneye J Balvin & Willy William "Mi Gente" ile geldi.

Roland Sallai, “Freed From Desire” şarkısıyla kutlamaya çıktı.

Gabriel Sara, sahneye Almir Guineto "Conselho" ile geldi.

Leroy Sane kutlamalara “Dudu dudu” ile çıktı.

Yunus Akgün, sahneye "Canım da sensin Cimbombom" ile geldi.

Eren Elmalı, “Bir çocuk sevdim” şarkısı ile sahneye çıktı.

İlkay Gündoğan, “Çocukluk aşkımsın” marşıyla sahaya çıktı.

Günay Güvenç, sahneye Imael Angel "Bad Times" ile geldi.

Lucas Torreira, sahneye Marc Athony "Vivir Mi Vida" ile geldi.

Barış Alper Yılmaz, “Hey gidi hey” şarkısıyla sahneye çıktı.

Noa Lang, kutlamaya yeni çıkardığı “Ewa Safi” ile çıktı.

Lemina, sahneye Mauvais Djo "Pile" ile geldi.

Sacha Boey, sahneye Kaaris "Charge" ile geldi.

Victor Osimhen, “Today” şarkısı ile sahneye çıktı.

Abdülkerim Bardakcı, “Eye of the Tiger” şarkısıyla çıktı ve kısa bir boks şovu yaptı.

Mauro Icardi, “Aşkın Olayım” şarkısıyla çıktı.

Galatasaray, Süper Lig kupasına kavuştu.

