Derbide Galatasaray'ın golü iptal edildi: Yeni transfer, Fenerbahçelilerin yüreklerini ağızlarına getirdi
Haber Merkezi
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçında, sarı kırmızılı takımdan Yunus Akgün'ün 36. dakikada attığı gol elle oynama gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın 36. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

Galatasaray'ın hücum oyuncusu Yunus Akgün, Fenerbahçe'nin yeni transferi Matteo Guendouzi'nin kısa düşen geri pasında araya girdi. Kaleci Ederson'un uzaklaştırmak istediği top Yunus'a çarptı ve bu futbolcunun önünde kaldı. Yunus Akgün topu boş kaleye yuvarlayarak ağlara gönderdi.

Ancak hakem Halil Umut Meler, Yunus Akgün'ün elle oynadığı gerekçesiyle ağlara giden topu gol olarak geçerli saymadı.

