Yukarı Çık

Dünyaca ünlü golcü Mehdi Taremi, İran'a gidip ülkesi için savaşacak mı? Resmen duyuruldu

Haber Merkezi

ABD ve İsrail saldırıları sonrası İranlı futbolcu Mehdi Taremi'nin ülkesine dönerek orduya katılmak istediğini kulübü Olympiakos'a bildirdiği iddia edilmişti. Yunan ekibinin başkan yardımcı Kostas Karapapas'tan konuya ilişkin açıklama geldi.

Dünyaca ünlü golcü Mehdi Taremi, İran'a gidip ülkesi için savaşacak mı? Resmen duyuruldu - 1
AFP

ABD ve İsrail'in saldırıları altında olan İran'ın milli futbolcusu Mehdi Taremi'nin ülkesine dönerek savaşmak istediği iddia edilmişti. Olympiakos'un başkan yardımcısı Kostas Karapapas konuya ilişkin açıklamada bulundu. Karapapas sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı ve iddiaları yalanladı:

Dünyaca ünlü golcü Mehdi Taremi, İran'a gidip ülkesi için savaşacak mı? Resmen duyuruldu - 2
AFP

"Savaşın ilk kurbanı her zaman gerçektir. Sahte haberlere inanmayalım ve sporculara, vatanları alevler içinde olan tüm insanlara saygı gösterelim. Her durumda, dünyanın her ülkesini ilgilendiren ve tüm gezegeni etkileyen bir konudan bahsediyoruz.

Dünyaca ünlü golcü Mehdi Taremi, İran'a gidip ülkesi için savaşacak mı? Resmen duyuruldu - 3
AFP

Not: Maalesef, aklına bir şey gelen her rastgele insanın yazdığını ve bunların yayılmasını engellemek mümkün değil."