Yukarı Çık

Dursun Özbek, onu Galatasaray formasıyla görmeyi çok istiyordu: Artık ihtimal çok düşük

Haber Merkezi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta saha takviyesine odaklanmış durumda. Sarı-kırmızılılarda özellikle başkan Dursun Özbek'in çok istediği bir isim için ısrarının devam ettiği ancak transferin zora girdiği iddia edildi.

Dursun Özbek, onu Galatasaray formasıyla görmeyi çok istiyordu: Artık ihtimal çok düşük - 1
Reuters

Galatasaray orta saha transferinde bir isim üzerine yoğunlaşmış durumunda. Sarı-kırmızılıların, Atalanta forması giyen Ederson için ısrarının sürdüğü belirtildi.

Dursun Özbek, onu Galatasaray formasıyla görmeyi çok istiyordu: Artık ihtimal çok düşük - 2
Reuters

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in kadroda en çok görmeyi istediği futbolcu Ederson. Ancak Brezilya yıldızın transferini gerçekleştirmek hiç kolay değil.

Dursun Özbek, onu Galatasaray formasıyla görmeyi çok istiyordu: Artık ihtimal çok düşük - 3
Reuters

İtalyan basınında futbolcuya Atletico Madrid'in de talip olduğu ve Atalanta'nın Ederson için 40 milyon euro istediği belirtiliyor. İspanyol devinin de transfer denklemine girmesiyle Galatasaray'ın futbolcuyu transfer etme ihtimalinin zora girdiği ifade edildi.