Loading...

Yukarı Çık

Eski Fenerbahçeli futbolcudan yıllar sonra gelen bomba itiraf: "Kar maskesi giyip Trabzonspor maçına gidiyordum"

Haber Merkezi

2010'da Fenerbahçe altyapısında oynayan Hakan Çinemre, sırasıyla Bucaspor, Adana Demirspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giymişti. Ardından 2017'de Göztepe'ye transfer olan Çinemre, Fenerbahçe altyapısında oynadığı dönemle ilgili dikkat çeken bir Trabzonspor itirafında bulundu.

Eski Fenerbahçeli futbolcudan yıllar sonra gelen bomba itiraf: "Kar maskesi giyip Trabzonspor maçına gidiyordum" - 1
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve A Takım'la sadece bir kez resmi maç oynayan Hakan Çinemre, şu anda Orduspor 1967 forması giyiyor. TRT Spor'a konuşan Çinemre, Fenerbahçe altyapısında oynadığı dönemle ilgili yaptığı Trabzonspor itirafıyla dikkat çekti. Hakan Çinemre'nin açıklamaları şöyle:

Eski Fenerbahçeli futbolcudan yıllar sonra gelen bomba itiraf: "Kar maskesi giyip Trabzonspor maçına gidiyordum" - 2
Anadolu Ajansı

"Ben Trabzonluyum, bunu Aziz Yıldırım da biliyordu. Fenerbahçe altyapısında oynarken kar maskesi giyip Trabzonspor maçına gidiyordum. Ben, Aziz Yıldırım'dan bunu saklamadım. Bunu herkes bilir.

Eski Fenerbahçeli futbolcudan yıllar sonra gelen bomba itiraf: "Kar maskesi giyip Trabzonspor maçına gidiyordum" - 3
Anadolu Ajansı

Hiçbir zaman formaya hiçbir yerde ihanet etmedim. İnsanlar benim forma için nasıl mücadele ettiğimi de bilir. O formanın hakkını her zaman veririm. Ama bunu saklamıyorum ben, Trabzonluyum."