Fenerbahçe'de Ertan Torunoğulları'ndan transfer sorusuna cevap
Haber Merkezi
Fenerbahçe Yöneticisi Ertan Torunoğulları ve Sportif Direktör Devin Özek, Süper Kupa'daki kura çekimi sonrası açıklamalar yaptı. Ertan Torunoğulları transfer sorusunu da yanıtladı.

Süper Kupa'da yarı final maçlarının oynanacağı statlar belli oldu. Kura çekimi sonrası Fenerbahçe Yöneticisi Ertan Torunoğulları ve Sportif Direktör Devin Özek açıklamalar yaptı.
Süper Kupa yarı finalinde Fenerbahçe, 6 ocakta Adana'da Samsunspor'la karşı karşıya gelecek. Kurayı değerlendiren Ertan Torunoğulları, transfer sorusuna da cevap verdi.

"Samsunspor maçını inşallah gidip kazanacağız" diyen Ertan Torunoğulları "Camiamıza hayırlı olsun. Adana çıkmasına sevindim. Fenerbahçe ve Samsunspor, ligde ve Avrupa'da başarılı. İki güzide kulübü Adana'nın görmesi güzel. Çok çekişmeli ve zevkli bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

Torunoğulları sözlerini "Biz yeni yönetim olarak bu kupayı alacağız. Onun için hazırlanıyoruz" şeklinde sürdürdü.

ERTAN TORUNOĞULLARI'NDAN TRANSFER SÖZLERİ
Transfer çalışmaları ve bu transferlerin Süper Kupa maçına yetişip yetişmeyeceği sorulan Ertan Torunoğulları, "Transfer dönemine daha çok var. Bizim çok önemli iki maçımız var. Rizespor maçı var, Avrupa maçı var. Fenerbahçe büyük bir camia, sürekli transfer çalışması olur. Transfer çalışmaları olur. Şu anda birinci önceliğimiz Rizespor ve Ferencvaros maçları. Transfer dönemi geldiğinde konuşuruz. Zaten gündemde her gün Fenerbahçe. Sizler yazıyorsunuz, 3-4 futbolcu alıyoruz. Şu anda Avrupa'da bütün futbolcuları aldık (Gülerek). Tabii ki Fenerbahçe transfer çalışmalarını yapıyor." sözlerini sarf etti.

Devin Özek ise "Bizim için her maç, her kupa önemli. Kazanmak istiyoruz. İlk olarak Rizespor önemli, sonra kupayı düşünürüz. Hava iyi, biz konsantreyiz. İnşallah hafta sonu kazanacağız ve sonra Ferencvaros maçı geliyor" ifadelerini kullandı.

