Yukarı Çık

Fenerbahçe'den transferde yeni hamle; Carrasco ile temasa geçildi

Haber Merkezi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin listesine Cengiz Ünder, Ekambi ve Krunic'ten sonra Yannick Carrasco da eklendi.

Fenerbahçe'den transferde yeni hamle; Carrasco ile temasa geçildi - 1
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe bir yandan elindeki yabancıları göndermeye çalışırken diğer yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Fenerbahçe'den transferde yeni hamle; Carrasco ile temasa geçildi - 2
AFP

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Cengiz Ünder, Tete, Karl Toko Ekambi, Krunic gibi isimlerin yer aldığı listeye yeni bir oyuncu daha eklendi. Sarı lacivertliler, Atletico Madrid'de forma giyen 29 yaşındaki sol kanat Yannick Carrasco için temasa geçti. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi olan Belçikalı, kariyeri boyunca 420 maçta 91 gol, 85 asistle oynadı. 

Fenerbahçe'den transferde yeni hamle; Carrasco ile temasa geçildi - 3

Lyon'un 3 günlük hazırlık kampının kadrosuna dahil edilmeyen Karl Toko Ekambi için ise Fransız ekibine 3 milyon Euro teklif edildi. Suudi Arabistan'dan da talipleri olan Ekambi hepsini değerlendirdikten sonra kararını verecek. 

Fenerbahçe'den transferde yeni hamle; Carrasco ile temasa geçildi - 4
Anadolu Ajansı

Cengiz Ünder'de sorun Marsilya'nın bitmeyen ve sürekli değişen istekleri. 

Fenerbahçe'den transferde yeni hamle; Carrasco ile temasa geçildi - 5

F.Bahçe, orta saha için Krunic ile prensip anlaşmasına varmıştı. Milan'a 5 milyon Euro'luk teklif yapıldı.