Galatasaray'da transfer suskunluğu bitti, ilk bomba patladı: İstanbul'a geliyor
Haber Merkezi
Galatasaray'da ara transfer döneminin ilk imzası atılıyor. Sarı-kırmızılılar, Napoli forması giyen Noa Lang'ı satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmaya çok yakın. Şampiyonlar Ligi'nde Napoli'nin oynadığı son Kopenhag maçında sakatlanarak oyundan çıkan Lang'ın son durumu da netleşti.

Galatasaray ara transfer dönemindeki suskunluğunu bozmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar bir süredir peşinde olduğu Noa Lang transferini bitirmeye çok yakın.

beIN Sports'un haberine göre, Galatasaray, Noa Lang'ı satın alma opsiyonlu kiralık olarak renklerine bağlayacak. 26 yaşındaki futbolcunun yakın zamanda İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Son oynanan Kopenhag maçında sakatlık yaşayan futbolcunun ciddi bir probleminin olmadığı belirtildi.

Noa Lang bu sezon Napoli formasıyla 27 maça çıktı. 26 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi. Lang'ın piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösteriliyor.

