Yukarı Çık

Galatasaray'dan 4 futbolcuya talip oldular

Semanur Koçver

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'dan 4 futbolcu istediklerini söyledi.

Galatasaray'dan 4 futbolcuya talip oldular - 1
DHA

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray'dan 4 futbolcuya talip oldular - 2

Transfer döneminde 8 ismi kadrosuna katan Karadeniz ekibi, Galatasaray'dan ayrılan Okan Kocuk ve Taylan Antalyalı ile sözleşme imzaladı.

Galatasaray'dan 4 futbolcuya talip oldular - 3

Skorer'e röportaj veren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'dan 4 futbolcu daha istediklerini söyledi.

Galatasaray'dan 4 futbolcuya talip oldular - 4
Anadolu Ajansı

Taylan Antalyalı ile birlikte Emre Kılınç'ı da istediklerini söyleyen Yüksel Yıldırım,  "Taylan ile imza attık. Kampta takım ile beraber. Emre Kılınç ile çok anlaşmak istiyorum. Başakşehir çok istiyordu. En son kendisi ile konuştuğumuzda Başakşehir ile anlaşacak gibi duruyordu. Bizim kendisini çok istediğimizi biliyor. Galatasaray bize bir söz vermişti. Taylan ve Emre Kılınç ile biz anlaşırsak Samsunspor olarak, bu oyuncuları bize vereceğini söylemişlerdi. Buradan Erden Timur ve Dursun Özbek’e çok teşekkür ediyorum. Bilhassa Erden Timur çok dik durdu. 'Başkanım benim sana 2 ay önceden verilmiş sözüm var' dedi. 'Oyuncular Samsunspor’a gelmek istiyorsa ben vereceğim' dedi. Verdi. Şimdi Emre de olabilir neden olmasın. Uğraşıyorum. Olma ihtimali var diyorum" dedi.

Galatasaray'dan 4 futbolcuya talip oldular - 5
Anadolu Ajansı

Suudi Arabistan'dan Morutan'a teklifler olduğunu söyleyen Yıldırım, "Morutan'ı istedim Galatasaray’dan. Midtsjö'yü, Cicaldau’yu istedik. Ancak onlar bize biraz pahalı geliyor. Ancak Morutan’da durum belli değil. Ön eleme oynuyorlar, nasıl gidecekler bilmiyorum tabii ama büyük bir olasılıkla onu satacaklar, Orta Doğu’dan, Suudiler çok para veriyor. Genç yaşında orada belki hayatında hiç göremeyeceği bir parayı orada 1-2 senede kazanıp dönme gibi bir durum olabilir" şeklinde konuştu.