Loading...

Yukarı Çık

Galatasaray'dan dev operasyon

Semanur Koçver

Kadrosuna orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray rotasını Atletico Madrid'in yıldızlarına çevirdi.

Galatasaray'dan dev operasyon - 1
Anadolu Ajansı

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyor. Sarı kırmızılılar, 2. eleme turundan katıldığı turnuvada Zalgiris'i iki maç sonuda 3-2 üstünlük kurarak geçti. Aslan, 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Olimpija Ljubljana'yı 3-0 yendi.

Galatasaray'dan dev operasyon - 2
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Mondihome Kayserispor ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da orta saha problemi göze çarptı. Sakatlığını atlatan Lucas Torreira kondisyon eksikliği nedeniyle riske edilmezken, Fredrik Midtsjö sakatlık nedeniyle deplasmana götürülmedi. Berkan Kutlu ve Sergio Oliveira'nın yetersiz performansının yanı sıra yeni transfer Kerem Demirbay'ın ilk maçında etkisiz kalması, sarı kırmızılıların deplasmandan puan kaybı ile dönmesine sebep oldu.

Galatasaray'dan dev operasyon - 3
Anadolu Ajansı

Yaz transfer döneminde Mauro Icardi'nin bonservisini alan, Zaha, Bakambu, Tete, Kerem Demirbay, Siraçhan Nas, Angelino takviyeleri yapan Aslan, orta sahayı güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray'dan dev operasyon - 4
Anadolu Ajansı

Orta sahaya üst düzey isim transferi yapmak isteyen Galatasaray, transfer döneminde ilgilendiği Fred'i ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırdı. Sarı kırmızılıların ilgilendiği diğer isim Leandro Paredes, Galatasaray'ın teklifini kabul etse de Roma'ya gitmek istediği için transfer şimdilik sonuçsuz kaldı.

Galatasaray'dan dev operasyon - 5

İspanyol basınından El Gol'ün haberine göre Galatasaray, Diego Simeone'nin bu sezon kadrosunda düşünmediği Rodrigo De Paul ve Saul Niguez'i kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray'dan dev operasyon - 6

Sarı kırmızılılar, 2 önemli takviye ile hem Şampiyonlar Ligi'nde hem Süper Lig'de iddialı konuma gelmek istiyor.

Galatasaray'dan dev operasyon - 7

Galatasaray iki transfer arasında önceliğini Saul Niguez'e veriyor. Rodrigo de Paul'e Suudi Arabistan ekiplerinin de ilgili var ancak Arjantinli oyuncu transfer dönemi sona ermeden kararını verecek.

Galatasaray'dan dev operasyon - 8

Orta sahada görev yapan Rodrigo de Paul geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'de 38 maçta forma giydi. Arjantinli oyuncu 3 gol, 8 asist katkısı yaptı.

Galatasaray'dan dev operasyon - 9

Merkez orta saha vc ön libero pozisyonlarında oynayabilen Saul Niguez, geçen sezon 38 maçta forma giyerken, 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı.