Loading...

Yukarı Çık

Galatasaray'dan TFF için olay sözler: "Derhal istifa etmeli"

Haber Merkezi

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Cibara, TFF'nin derhal istifa etmesi gerektiğini yineledi.

Galatasaray'dan TFF için olay sözler: "Derhal istifa etmeli" - 1

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Ajansspor'a açıklamalar yaptı.

Galatasaray'dan TFF için olay sözler: "Derhal istifa etmeli" - 2

Borçların yarısını ödediklerini aktaran Cibara, "Florya ihalesinden gelen avansla bir kısmını kapatacağız ama en kısa zamanda tüm borcu kapatacağız" dedi.

Galatasaray'dan TFF için olay sözler: "Derhal istifa etmeli" - 3

Galatasaray'ın önünün kesilmeye çalışıldığını belirten Cibara, "Her türlü yol denenerek Galatasaray’ın önü kesilmeye çalışılıyor. Bu çok bariz. Hakem kararları, çizilen çizgiler, maç saatleri... Her türlü önlem alınıyor sırf şampiyon olmayalım diye. Nereye kadar sessiz kalınacak, nereye kadar sesli olunacak bunu hep birlikte göreceğiz. Ezeli rekabet elbette devam eder ama edebi dostluklar zarar görmemeli. Buna dikkat etmek gerek. Yazık. Biz ne diyoruz; İyiler kazanacak. Biz kazanacağız" şeklinde konuştu.

Galatasaray'dan TFF için olay sözler: "Derhal istifa etmeli" - 4
Anadolu Ajansı

TFF'yi bir kez daha istifaya davet eden Mehmet Cibara, "Daha önce söyledim, yine söylüyorum; TFF derhal istifa etmeli. Sene sonunu falan beklemeye gerek yok. Türk futboluna yakışmıyorlar" diyerek sözlerini noktaladı.