Yukarı Çık

Herkes Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sözlerini konuşuyor

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Teknik direktör Emre Belözoğlu, gündeme dair açıklamalar yaptı. Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sözleri dikkat çekti.

Herkes Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sözlerini konuşuyor - 1
Anadolu Ajansı

Teknik direktör Emre Belözoğlu, Haber Global'e konuştu. Genç çalıştırıcı, futbolculuk döneminde formasını giydiği Galatasaray ve Fenerbahçe'ye değindi.

Herkes Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sözlerini konuşuyor - 2
Anadolu Ajansı

Bugünlere gelmesinde en büyük payın Galatasaray'a ait olduğunu ifade eden Emre Belözoğlu, "Futbol hep hayatımın merkezindeydi. Çocukluğumda tuttuğum takım Fenerbahçe'ydi. Bugünlere gelmemde en büyük pay sahibi Galatasaray'dır. Bunu söylediğimde Fenerbahçe taraftarı tarafından hayıflandım. Bunu yine çekinmeden söyleyeceğim" dedi.

Herkes Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sözlerini konuşuyor - 3
Anadolu Ajansı

Galatasaray'da oynadığı için pişman olmadığını aktaran Belözoğlu, "Çocukluğumda o formayı giydiğim ve büyük futbolcuların ismini sayarken Fenerbahçeliydim. Bu meydan okumayı yapmak istedim. Bunu yaptığım için pişman olmadım. İnsanların üzüldüğünü gördüm, onların yerine kendimi de koydum ve empati yaptım. 'Keşke gitmeseydin' diyenler, 'Gitsen de biz seni kabul ediyoruz' diyenler var sokakta. Ben terimin son damlasına kadar orada da oynadım" ifadelerini kullandı.

Herkes Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sözlerini konuşuyor - 3
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'ye kırgınlığı olmadığını söyleyen Emre Belözoğlu, "Hiçbir zaman Fenerbahçe'ye, taraftara, camiaya karşı soğukluk yaşamam" şeklinde konuştu.

Herkes Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sözlerini konuşuyor - 4

"Fenerbahçe için her şeyi yapmaya hazırım" diyen Belözoğlu, "Fenerbahçe'ye hiçbir zaman 'hayır' demedim. Fenerbahçe beni ne zaman isterse, hangi koşulda olursa olsun cevabım her zaman 'evet' olur. Ben Fenerbahçe için her şeyi yapmaya hazırım. Buna formayı giydiğim o gün karar verdim" sözlerini sarf etti.