Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İlk ciddi sınavını Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Gornik Zabrze'ye karşı verecek olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın, golcüsünü belirlediği iddia edildi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Polonya temsilcisi Gornik Zabrze ile karşılaşacak. 21/22 Temmuz'da oynanacak karşılaşma öncesi İsmail Kartal'ın forvet tercihiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Sözcü'de yer alan habere göre İsmail Kartal yeni sezonda Anderson Talisca'ya joker görevi verecek. Brezilyalı yıldızın hem 10 numara hem de santrfor alternatifi olacağı belirtildi.

Bu doğrultuda Talisca'nın Gornik Zabrze maçına ilk 11'de başlayacağı ve Sidiki Cherif'in yerine ileri uçta yer alacağı aktarıldı. Deneyimli futbolcunun tek forvet olarak sahaya çıkmasının beklendiği ifade edildi.

