İsmail Yüksek'ten gönderme: "Sezon başından bu yana olanları düşününce..."
Haber Merkezi
Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği'ni 3-1 yendi. Sarı lacivertli takımın yıldızları galibiyeti değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği'ni Talisca ve Kerem Aktürkoğlu'nun (2) golleriyle 3-1 yendi. Sarı lacivertliler, Galatasaray'ın arkasında zirve takibini sürdürdü.
Fenerbahçeli yıldızlar maçın ardından beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Maça ilk 11'de başlayan Nelson Semedo, "Tek düşüncemiz bugünkü maçtı. Şimdi Trabzonspor'u düşünmeye başlayabiliriz. İlk yarıda bana göre iyi bir oyun oynadık ve 3 gol attık. Rakibimize de şans tanımadık. Onlar da iyi bir takım. Son haftalarda iyi sonuçlar aldılar. Kolay görünebilir ama öyle değil çünkü biz iyiydik. Herkes iyi iş çıkardı ve şimdi Trabzonspor maçını düşüneceğiz." dedi.

Maça ikinci yarıda Kante'nin yerine giren İsmail Yüksek, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Takımı tebrik ediyorum. Gerçekten iyi bir atmosferde oynadık. Taraftarımıza teşekkür ederiz. Sezon başından bu yana şampiyon olmak isteyen bir takım var. İnşallah sezon sonunda şampiyon olan takım olmak istiyoruz. Sezon başından bu yana olanları düşününce, Fenerbahçe yıkılmaz. İnşallah sezon sonunda gülen, taraftarını mutlu eden Fenerbahçe olur. Takımı tekrardan tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Maçta 2 gol atan Kerem Aktürkoğlu, "Son zamanlarda skor katkısı konusunda sıkıntılar yaşadım. Ama hayatta her şey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Önemli olan takıma katkı sağlayabilmek. Fenerbahçe taraftarı sağ olsun bu zamana kadar desteklerini hep hissettirdi. Bu desteğe karşılık, daha güzel şekilde karşılık vermek istiyordum. Bugün nasip oldu. 2 gol attım. İnşallah böyle devam eder. Skor katkısı daha mutlu ediyor ama önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı. Umarım taraftarımıza hak ettiği şampiyonluğu armağan ederiz." şeklinde konuştu.

