Yukarı Çık

İstanbul ekibinin başkanından Osimhen yorumu: "75 milyon euro verilmemeli"

Haber Merkezi

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen'e dair konuştu. Hurma, Osimhen için "Herhangi bir Türk kulübü bir futbolcuya 75 milyon euro veremez. Olamaz, olmamalı" dedi.

İstanbul ekibinin başkanından Osimhen yorumu: "75 milyon euro verilmemeli" - 1
Anadolu Ajansı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Transfermarkt'a açıklamalar yaptı.

İstanbul ekibinin başkanından Osimhen yorumu: "75 milyon euro verilmemeli" - 2

Süleyman Hurma, Galatasaray'ın Nijeryalı forveti Victor Osimhen için dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İstanbul ekibinin başkanından Osimhen yorumu: "75 milyon euro verilmemeli" - 3

Hurma, "Dursun Özbek'in yerinde olsanız Victor Osimhen için 75 milyon euro verip bonservisini alır mıydınız?" sorusunu yanıtladı.

İstanbul ekibinin başkanından Osimhen yorumu: "75 milyon euro verilmemeli" - 4

Süleyman Hurma, "Ben bu soruya ne cevap verirsem vereyim tepki olacaktır. Herhangi bir Türk kulübü bir futbolcuya 75 milyon euro veremez. Olamaz, olmamalı. Keşke verebilecek durumda olsak" dedi.

İstanbul ekibinin başkanından Osimhen yorumu: "75 milyon euro verilmemeli" - 5
Anadolu Ajansı

Osimhen'le ilgili sözlerine devam eden Süleyman Hurma, "Bu bonservisi verdikten sonra ne kazanacağız? Fatih Karagümrük’ü yenmek için mi bu bonservis ödenecek. Bu paralar verilecek ise Şampiyonlar Lig’ini kazanmaya oynamalıyız. Ya da en kötü ilk dörtte olmamız lazım. Taraftar transfer ister, parasına bakmaz. İsterse 750 milyon euro olsun" şeklinde konuştu.