Loading...

Yukarı Çık

Jhon Duran'dan derbi yorumu: "Keşke 10 dakika daha olsaydı"

Haber Merkezi

90+5'te attığı golle Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisinde 1 puan kazandıran Jhon Duran, 10 dakika daha olması halinde maçı kazanabileceklerini iddia etti.

Jhon Duran'dan derbi yorumu: "Keşke 10 dakika daha olsaydı" - 1
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçta, 90+5'te sarı lacivertli takıma 1 puanı getiren golü atan Jhon Duran, karşılaşmanın ardından derbiyi değerlendirdi.

 

beIN Sports'a konuşan Duran, Beşiktaş ve Galatasaray ile oynanan maçların kahramanı olduğunun söylenmesi ve attığı gollerle takımına puan kazandırdığının hatırlatılması üzerine şu açıklamayı yaptı:

Jhon Duran'dan derbi yorumu: "Keşke 10 dakika daha olsaydı" - 2
Anadolu Ajansı

"BEN KAHRAMAN DEĞİLİM"

 

"Kahraman değilim. Ben sadece takımıma yardım etmek için çok fazla çalışıyorum. Oynayan herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Derbiler zordur. İlk derbiyi kazandık, bugün berabere kaldık. Takımıma yardım ettiğim için mutluyum."

Jhon Duran'dan derbi yorumu: "Keşke 10 dakika daha olsaydı" - 3
Anadolu Ajansı

"KEŞKE 10 DAKİKA DAHA OLSAYDI"

 

Jhon Duran, "90+5. dakikada attığın golün ardından biraz daha süre olsaydı galip gelebilir miydiniz?" sorusuna ise "Evet. Takım olarak kazanmayı düşündük. Oyunun sonunda üstün olan bizdik. 10 dakika daha olsaydı keşke. Yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara hazırlanmak."