Juventus'tan gönderilen Igor Tudor'un yeni adresi herkesi şaşırttı
Haber Merkezi
Sezona Juventus'ta başlayan Igor Tudor kısa süre içerisinde görevden alındı. Hırvat çalıştırıcının yeni adresi şaşırttı. Igor Tudor, Premier Lig'de düşme hattına yaklaşan Tottenham ile anlaşmaya vardı.

Futbolda 2025-2026 sezonunda Juventus'ta başlayan Igor Tudor, 11 maçta 3 galibiyet alınmasının ardından görevden alındı. Hırvat çalıştırıcının yeni adresi Premier Lig oluyor.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4'te olmasına rağmen Premier Lig'de düşme hattına yaklaşan Tottenham, Thomas Frank ile yollarını ayırdı.
BBC'nin haberine göre İngiliz ekibi, Igor Tudor ile anlaşmaya vardı. Hırvat teknik direktör sezon sonuna kadar Tottenham'ı yönetecek.

Teknik direktörlük kariyerine Hajduk Split'te başlayan Igor Tudor, PAOK, Karabükspor, Galatasaray, Udinese, Verona, Marsilya ve son olarak Juventus'u çalıştırdı.

