Manchester City'ye evinde şok: Tottenham kayıpsız devam ediyor
Haber Merkezi
İngiltere Premier Lig'de Tottenham, Manchester City'yi deplasmanda 2-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Sezonun ilk yenilgisini alan Pep Guardiola'nın ekibi, iç sahada Tottenham'a üst üste ikinci kez kaybetti.
Premier Lig'de 2. hafta mücadelesinde Manchester City ile Tottennham, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
Tottenham, ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve ligde 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti. Sezonun ilk yenilgisini alan Manchester City ise 3 puanda kaldı.
Thomas Frank'in ekibine galibiyeti getiren golleri Brennan Johnson ve yeni transferlerden Joao Palhinha kaydetti. Tottenham, sezonun ilk maçında evinde Burnley'yi 3-0 yenmişti.
Sezona Wolverhampton deplasmanında başlayan ve maçı 4-0 kazanan Manchester City ise ilk yenilgisini iç sahada aldı. Pep Guardiola'nın ekibi, geçtiğimiz sezon Tottenham'a karşı evinde 4-0 kaybetmişti.
EDERSON, İLKAY VE AKANJİ SÜRE ALMADI
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden Ederson, Manuel Aknaji ve İlkay Gündoğan Tottenham karşısında forma giymedi.
Ederson maça yedekler arasında başlarken İlkay ve Akanji kadroya dahil edilmedi.

