Yukarı Çık

Miguel Crespo, Süper Lig'de kalıyor: Başkan doğruladı

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Miguel Crespo için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig ekibi, Miguel Crespo ile temaslara başladı. Kulüp başkanı da görüşmeleri doğrularken, son dakika pürüzü çıkmaması durumunda Portekizli futbolcunun transferi gerçekleşecek.

Miguel Crespo, Süper Lig'de kalıyor: Başkan doğruladı - 1
Anadolu Ajansı

Yeni sezonun kadro planlamasını sürdüren Fenerbahçe'de gözden çıkarılan isimlerden biri de Miguel Crespo'ydu.

Miguel Crespo, Süper Lig'de kalıyor: Başkan doğruladı - 2
Anadolu Ajansı

Jose Mourinho'nun planları arasında yer almayan Miguel Crespo'nun sürpriz bir talibi çıktı.

Miguel Crespo, Süper Lig'de kalıyor: Başkan doğruladı - 3

Fenerbahçe ile sözleşmesinin son yılına giren Miguel Crespo, Başakşehir'le görüşüyor.

Miguel Crespo, Süper Lig'de kalıyor: Başkan doğruladı - 4
Anadolu Ajansı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da Crespo temaslarını doğruladı ve "Fenerbahçe ile bir temasımız olmadı ama menajerlerden bize Crespo ismi geldi. Şartları bize uyarsa ilgilenebiliriz" dedi.

Miguel Crespo, Süper Lig'de kalıyor: Başkan doğruladı - 5
Anadolu Ajansı

Kulüplerin anlaşması durumunda Portekizli orta saha oyuncusu, Başakşehir'le sözleşme imzalayacak.

Miguel Crespo, Süper Lig'de kalıyor: Başkan doğruladı - 6

Fenerbahçe, Miguel Crespo'yu 2021-22 sezonu başında Estoril'den 1.5 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Miguel Crespo, Süper Lig'de kalıyor: Başkan doğruladı - 7
DHA

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Rayo Vallecano forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, 2023-24'te çıktığı toplam 33 maçta 1 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi.