Okan Buruk'un canlı yayında açıkladığı kaleci elden kaçıyor: Dünya deviyle söz kesti
Haber Merkezi
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, transfer listelerinde yer aldığını duyurduğu kaleci için Manchester United devreye girdi.

Kaleci transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündeminde yer alan isimlerden birisi de Belçika'nın Antwerp takımında forma giyen Senne Lammens.
.jpg?width=930&format=webp&quality=75)
Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 6-7 kişilik bir kaleci listeleri olduğunu belirterek "Antwerp kalecisi Senne Lammens de listede" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Lammens'e talip tek takımın Galatasaray olmadığı ortaya çıktı.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Manchester United, Belçikalı file bekçisiyle kişisel şartlarda anlaşmaya vardı.

23 yaşındaki kalecinin transferi için Antwerp ile görüşmelerin ise devam ettiği ve anlaşma üzerinde çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Öte yandan Lammens'in Manchester United'a transferinin gerçekleşmesi halinde, milli kaleci Altay Bayındır'ın İngiliz takımındaki geleceğinin nasıl şekilleneceği de merak konusu oldu.
