Yukarı Çık

Oulai'de büyük bomba patladı patlayacak! Fark 8 milyon euroya kadar indi

Haber Merkezi

Google'da NTV'yi tercih et

Trabzonspor'un genç futbolcusu Christ Oulai'ye Premier Lig'den teklif geldi. Bordo-mavililer bu teklifi yeterli bulmazken istenen bonservis belli oldu.

Oulai'de büyük bomba patladı patlayacak! Fark 8 milyon euroya kadar indi - 1
Anadolu Ajansı

Christ Oulai, Avrupa'dan birçok kulüplerinin radarında. Genç futbolcu, Trabzonspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken bordo-mavili ekip Ouali'den yüksek bir bonservis geliri bekliyor.

Oulai'de büyük bomba patladı patlayacak! Fark 8 milyon euroya kadar indi - 2
Anadolu Ajansı

PREMIER LİG'DEN TEKLİF

İngiltere Premier Lig takımlarından Brentford, 20 yaşındaki futbolcuyla en ciddi şekilde ilgilenen takım konumunda. Sabah gazetesinde yer alan habere göre İngiliz ekibi, Oulai için Trabzonspor'a 32 milyon euroluk bir teklif sundu.

Oulai'de büyük bomba patladı patlayacak! Fark 8 milyon euroya kadar indi - 3
Anadolu Ajansı

OULAI'NIN BONSERVİSİ

Bordo-mavili ekibin bu tutarı az bulduğu ve 40 milyon euronun altına inmediği belirtildi. Öte yandan bir diğer Premier Lig ekibi Brighton'ın da genç futbolcu için Trabzonspor'a ilgi kağıdı gönderdiği kaydedildi.

Oulai'de büyük bomba patladı patlayacak! Fark 8 milyon euroya kadar indi - 3
Anadolu Ajansı

CHRIST OULAI'NİN KARİYERİ

Trabzonspor'a geçtiğimiz sezonun başında Bastia'dan 5.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olan Christ Oulai, bir sezonda değerini 4 milyon eurodan 23 milyon euroya kadar çıkarttı. Oulai, geride kalan sezonda bordo-mavililerde 31 maça çıkarken 2 gol ve 4 asist kaydetti.