Loading...

Yukarı Çık

Resmen açıklandı: Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'ye rakip oluyor

Haber Merkezi

Fenerbahçe, Portezki'deki hazırlık kampında oynayacağı 4 hazırlık maçının tarihlerini açıkladı. Sarı-lacivertlier, Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica'yla da karşı karşıya gelecek.

Resmen açıklandı: Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'ye rakip oluyor - 1
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe yeni sezonun hazırlıklarına 6 Temmuz'da başlıyor. 14 Temmuz'da Portekiz'de kamp yapacak olan sarı-lacivertliler, burada 4 hazırlık maçı oynayacak.

Resmen açıklandı: Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'ye rakip oluyor - 2
Reuters

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı yapacağı takımlar arasında Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica da var.

Resmen açıklandı: Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'ye rakip oluyor - 3
Anadolu Ajansı

Konuyla ilgili Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

Resmen açıklandı: Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'ye rakip oluyor - 4
Anadolu Ajansı

"Profesyonel Futbol A Takımımız yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.

 

6 Temmuz’da İstanbul’da toplanacak olan sarı lacivertli oyuncularımız, iki gün boyunca sağlık kontrolleri ve test süreçlerini tamamlayacaklardır.

 

8 Temmuz’da Samandıra Can Bartu Tesislerinde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek olan takımımız, çalışmalarının İstanbul etabına 14 Temmuz’a kadar tesislerimizde devam edecektir.

 

Yurt dışı kamp ve hazırlık maçları dönemi için 14 Temmuz’da Portekiz’e hareket edecek olan takımımızın, 27 Temmuz’a kadar devam edecek olan kamp çerçevesinde oynayacağı hazırlık maçları aşağıdaki gibidir:

 

17 Temmuz 2025

Fenerbahçe - Portimonense

 

20 Temmuz 2025

Fenerbahçe - Sunderland

 

23 Temmuz 2025

Fenerbahçe - Al-Ittihad

 

26 Temmuz 2025

Fenerbahçe - Benfica

 

Yurt dışı kampını 27 Temmuz’da noktalayacak olan takımımız çalışmalarına İstanbul’da devam edecektir."