Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, TFF yönetimi ile Riva'da kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Hakem atamaları ve performanslarının masaya yatırıldığı görüşmenin ardından Adalı açıklamalarda bulundu.
.jpg?width=930&format=webp&quality=85)
TFF yönetimi ile Riva'da bir araya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, görüşmenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Serdal Adalı yaptığı açıklamada, "TFF ve MHK ile faydalı bir görüşme yaptığımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezondan gelen sıkıntıları, daha ilk maçta yaşadığımız sıkıntıları dile getirdim." dedi.
(6).jpg?width=930&format=webp&quality=75)
Adalı konuşmasının devamında, "Hakemlere olan güvenimizi de söyledim. Maçın önemli anlarını seyrettik, dinledik. Haklı olduğumuzu kendileri de kabul etti." ifadelerini kullandı.
.jpg?width=930&format=webp&quality=75)
Transfer süreci ile ilgili de bilgi veren Serdal Adalı, "Önümüzdeki hafta içi eksik bölgelerimize de transferlerimizi yapacağız." şeklinde konuştu.
