Yukarı Çık

Sergen Yalçın "Gitsin" dedi ama bir şartı var: Beşiktaş'tan Premier Lig'e, yeri hemen dolacak

Haber Merkezi

Beşiktaş'ın transfer çalışmalarında yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Aston Villa, Tammy Abraham'a talip olmuştu. Union Saint-Gilloise'dan Promise David'i kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın'ın Abraham'la ilgili son kararı verdiği belirtildi.

Sergen Yalçın "Gitsin" dedi ama bir şartı var: Beşiktaş'tan Premier Lig'e, yeri hemen dolacak - 1
Resmi

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor. Santrfor pozisyonu için Union Saint-Gilloise'dan Promise David'i listesine alan siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın, Tammy Abraham için son sözü söyledi.

Sergen Yalçın "Gitsin" dedi ama bir şartı var: Beşiktaş'tan Premier Lig'e, yeri hemen dolacak - 2
Anadolu Ajansı

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Sergen Yalçın, Aston Villa'nın hedefindeki Tammy Abraham'ın ayrılığına yerine kaliteli bir golcü transfer edilmesi şartıyla onay verdi. Beşiktaş ile Premier Lig ekibi arasındaki pazarlıkların devam ettiği belirtilirken transferin ise kısa süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Sergen Yalçın "Gitsin" dedi ama bir şartı var: Beşiktaş'tan Premier Lig'e, yeri hemen dolacak - 3
AFP

Beşiktaş, Abraham'ın yerine ise Union Saint-Gilloise'dan Promise David'i kadrosuna katmayı planlıyor. Siyah-beyazlıların 1.95'lik santrfor için Abraham transferinden elde edilecek geliri kullanacağı ifade edildi.