"Singo ayrılıyor" yangını büyüdü büyüdü ve sonunda Galatasaray'dan beklenen açıklama geldi
Haber Merkezi
Galatasaray'da Wilfried Singo'nun maliyeti göz önüne alındığında performansından memnun kalınmadığı ve yolların ayrılabileceği iddia edilmişti. Dış basında yer alan haber kısa sürede gündem olurken sarı-kırmızılı yöneticilerden konuyla ilgili açıklama geldi.
.jpg?width=930&format=webp&quality=85)
Galatasaray sezon başında Monaco'dan Wilfried Singo'yu 30.7 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılıların yeni transferiyle ilgili geçtiğimiz gün çarpıcı bir ayrılık iddiası ortaya atıldı.
.jpg?width=930&format=webp&quality=75)
Sky Sport'ta yer alan haberde Galatasaray'ın Singo'nun performansından memnun olmadığı belirtilmiş ve sarı-kırmızılıların futbolcunun satışı için menajerlerle gizli bir operasyon yürüttüğü aktarılmıştı. Singo'nun da daha önce Torino formasını giydiği İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı iddia edilmişti.

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray yönetimi, bu haberleri yalanladı. Yöneticilerin, Singo için herhangi bir ayrılık durumunun söz konusu olmadığı ve 24 yaşındaki futbolcuyla yola devam edeceklerini belirttikleri ifade edildi.

